Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Februarie 2019
Vizualizari: 767
Comentează add

Proiectul de buget va fi discutat în şedinţa de guvern de marţi, 5 ianuarie, a anunţat, ieri, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici.

E. Teodorovici: Proiectul de buget, discutat în şedinţa de guvern de marţi

radiojurnal

Proiectul de buget va fi discutat în şedinţa de guvern de marţi, 5 ianuarie, a anunţat, ieri, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici.

În privinţa investiţiilor, el a precizat că, spre exemplu, pentru Autostrada Unirii, care va lega Moldova de vestul ţării, vor fi alocate toate sumele cerute de Ministerul Transporturilor.

Eugen Teodorovici a afirmat că 2019 este primul an în care nu există un deficit în ceea ce priveşte fondul pensii, iar bugetul alocat Educaţiei creşte faţă de anul trecut cu aproape 50 la sută.


Eugen Teodorovici: Este cred că primul an când nu se mai fac transferuri din bugetul de stat către zona socială, adică pentru pensii /.../. E un lucru foarte important, dar pentru investiţii, uitati-vă şi la Educaţie, şi la Sănătate, avem o creştere propusă pentru Educaţie de 46%, dacă nu mă înşel, ceea ce cred că nimeni nu şi-a închipuit că se poate realiza. În protocolul semnat cu sindicatele din Educaţie ne-am angajat la o creştere de la an la an, deci faţă de anul trecut, de 15%.


Etichete proiect de bugetsedinta de guverneugen teodoroviciministerul de finanteministerul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live