Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

22 Aprilie 2019
Vizualizari: 637
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat că nu se poate judeca o cooperare între Rusia şi Zelenski, decât în urma acţiunilor noului preşedinte ucrainean.

E prea devreme pt a vorbi de o colaborare între Rusia şi Volodimir Zelenski

sergiu-stet

 Actorul ucrainean Volodimir Zelenski.                          Foto: Arhivă.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că e mult prea devreme pentru a putea vorbi despre o colaborare a Rusiei cu noul preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.

BBC transmite că Dmitri Peskov a subliniat că nu se poate judeca o cooperare între Rusia şi Zelenski, decât în urma acţiunilor noului preşedinte ucrainean, un actor de comedie fără niciun fel de experienţă politică.

Un consilier al lui Volodimir Zelenski, Aivaras Abromavicius, a declarat că acesta va avea o abordare neconvenţională. "Consider că nu a avut o campanie electorală obişnuită şi cred că nici preşedinţia lui nu va fi una obişnuită. Zelenski nu este un reper al calităţii sau al status quo-ului, Zelenski este un reper al calităţii discontinuităţii. Deci, trebuie să ne aşteptăm la ceea ce este neaşteptat", a declarat Aivaras Abromavicius.


Etichete Volodimir ZelenskiUcrainaMoscovaDmitri Peskov,Aivaras Abromavicius,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live