Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2016
Vizualizari: 1151
Comentează add

O inițiativă legislativă promovată în procedură de urgență de Parlamentul României pune în pericol buna funcționare și independența editorială a Radioului Public.

Dumitru Pelican despre iniţiativa de modificare a legii SRR-SRTv Dumitru Pelican despre iniţiativa de modificare a legii SRR-SRTv - Conține audio

radiojurnal

Senatorul Dumitru Pelican. Foto: dcnews.ro.

Senatorul ALDE Dumitru Pelican consideră că proiectul de modificare a legii de funcţionare a SRR şi SRTV propus de social-democratul Georgică Severin este alcătuit în pripă şi fără o dezbatere reală. Dumitru Pelican a atras atenţia că un astfel de proiect de lege nu este binevenit într-un an electoral.

Dumitru Pelican: Probabil că se caută acum o soluţie rapidă, este şi an electoral şi este o greşală incomensurabilă, iar în momentul în care desparţi funcţia de preşedinte de cea de director general şi acest director general este repede demis de Consiliul de Administraţie înseamnă că nu-l vrei decât o păpuşă pe care îl pui acolo să asculte tot, până la urma urmei, de politic. Nu! Nu trebuie făcut aşa ceva. Este doar o iniţiativă, repet, de fugă care nu schimbă cu nimic datele problemei.

Dumitru Pelican a mai arătat că situaţia financiară dificilă în care se află Televiziunea Română a fost provocată de un management defectuos.

Audio: Interviu cu senatorul ALDE Dumitru Pelican. Realizator: Andrei Şerban.


Etichete legea srrdumitru pelicanradioul public

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live