Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

13 August 2011
Vizualizari: 2438
Comentează add

CFR Călători anunţă că, începând de duminică, 14 august 2011, tarifele la transportul feroviar de călători se vor majora cu 18 la sută.

Duminică se scumpesc biletele de tren

ioana-dogaru

Biletele de tren se scumpesc cu 18% începând de duminică, informează un comunicat al CFR Călători.

Măsura face parte din strategia de redresare şi de reechilibrare a situaţiei financiare a companiei şi are ca principală cauză scumpirea unor produse cu pondere mare în activitatea de transport feroviar.

Facilităţile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare, menţinându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75 la sută la abonamente pentru elevi şi studenţi.

Şi ofertele comerciale de reduceri se  vor menţine astfel:  "Călătoria dus-întors" va avea încontinuare o reducere de 10% şi reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie.

Oferta "Minigrup 2 - 5" este destinată celor călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10 şi 25%.

Oferta "Cartea VSD" (vineri, sâmbătă, duminică) este valabilă în weekend, cu reduceri între 25 şi 60% iar oferta de vacanţă are o reducere 10% la cumpărarea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

Ultima scumpire a biletelor de tren a avut loc în septembrie 2010.


Etichete trenCFRbiletescumpiretarifcălătorie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live