Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

20 August 2014
Vizualizari: 1407
Comentează add

Sibienii nostalgici după petrecerile de pe vremuri, de 23 August, sunt invitați, la sfârșitul acestei săptămâni, în Dumbrava Sibiului la evenimentul numit „Sibiul de Odinioară”.

Dumbrava Sibiului sărbătoreşte 23 August

carmen-vulcan-sibiu

 Afiş  „Sibiul de Odinioară”. Foto: Carmen Vulcan

 Sibienii nostalgici după petrecerile de pe vremuri, de 23 August,  sunt invitați, la sfârșitul acestei săptămâni( 23-24 august), în Dumbrava Sibiului la evenimentul numit „Sibiul de Odinioară”.

 Organizatorii își propun să recreeze, timp de două zile, atmosfera sărbătorilor și petrecerilor în aer liber de altădată, cu șlagărele acelor vremuri cântate de Gabriel Dorobanţu, Marina Voica, Marina Florea, Carmen Rădulescu şi Carmen Trandafir, cu muzică populară, dar și cu mâncăruri și distracție ca pe vremuri.
 
Vor fi și ateliere de joacă pentru copii cu jocurile de odinioară: ”Țară, țară, vrem ostași”, ”Mațele încurcate”, ”Obligatea”,  ”Nouă cărămizi”, ”Elasticul”, ”Avioane”, ”Flori, fete, filme sau băieți”, ”Rațele și vânători” sau ”Șotron, pară”.
 
Va funcționa și o discotecă în aer liber cu  muzica anilor 70-80,  în care se va dansa pe hiturile celor de la ABBA, BZN, Boney M, John Lennon, Demis Roussos, Depeche Mode, Pink Floyd, Queen, Cher C.C. Catch, Heart,Def Leppard,Whitesnake sau Deep Purple.
 
Tot în Dumbrava Sibiului va fi  și o expoziție de mașini și motociclete retro, iar iubitorii de mișcare vor  putea închiria gratuit biciclete pentru o plimbare prin natură.  

Etichete Ştiri Centru23 augustDumbrava Sibiului„Sibiul de Odinioară”joacăbicicletemuzică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live