Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Decembrie 2017
Vizualizari: 561
Comentează add

Interdicţia la intrarea reprezentanţilor mass media americane în sediul Dumei este propusă în replică la retragerea acreditării postului TV Russia Today în Congresul SUA.

Duma Rusiei ar putea să interzică accesul mass media americane la dezbateri

sergiu-stet

 Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o vizită la sediul central al canalului TV Russia Today.      Foto: kremlin.ru/events/president/news/50911/photos.

Comitetul Dumei de Stat pentru control şi regulament a propus interzicerea accesului mass media din SUA în camera inferioară a Parlamentului. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi înaintat spre examinare în şedinţa Consiliului Dumei de marţi, 5 decembreie, a anunţat şeful Comitetului Dumei de Stat, Olga Sevastianova.

Potrivit afirmaţiilor sale, interdicţia la intrarea reprezentanţilor mass media americane în sediul Dumei va începe să funcţioneze din momentul atribuirii acestora de către Ministerul rus al Justiţiei a statutului de "agent străin".

TACC transmite că Olga Sevastianova a anunţat că aceste măsuri sunt propuse în replică la retragerea acreditării postului de televiziune Russia Today în Congresul SUA.


Etichete Duma de statRusiaMoscovaRussia Todaypresăacreditaremass mediaOlga Sevastianovaagent străincongres

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live