Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2017
Vizualizari: 429
Comentează add

În această minivacanţă de Sfânta Maria vor avea loc peste 200 de ceremonii religioase, culturale şi militare, la care se estimează că vor participa peste 600.000 de persoane.

Drumurile spre munte şi spre mare sunt în continuare aglomerate

radiojurnal

    Foto: Arhivă.

Drumurile spre munte şi spre mare sunt în continuare aglomerate, după ce turiştii le-au luat cu asalt încă de dimineaţă, pentru a-şi petrece departe de casă cele patru zile ale minivacanţei de Sfânta Maria.

Cum se circulă la această oră aflăm de la comisarul şef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Paul Ulieru: Traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. La staţia de taxare de la Feteşti nu mai sunt probleme de trafic. La ieşirea de pe autostrada A4, la intersecţia cu DN 39 nu mai există coloane de autovehicule. În judeţul Constanţa, pe DN 39 se circulă cu viteză redusă între Tuzla şi Eforie Nord, pe sensul de mers către Mangalia. În Eforie Nord, banda de circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanţa - Mangalia. Circulaţia este intensă pe DN 1 Bucureşti - Braşov, se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti există coloană între limita cu judeţul Braşov şi Buşteni. Pe ruta alternatică, dinspre Ploieşti către Braşov, DN 1A se circulă în coloană între localităţile Măgurele şi Vălenii de Munte, unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite. În judeţul Argeş, pe DN 7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Barsvo - Valea Ursului. S-a format coloană de maşini pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Tot pe DN 7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea, se circulă cu viteză redusă în zonele Morăreşti, judeţul Argeş şi Aldeşti, judeţul Vâlcea. Pe DN 7C Transfăgărăşan se circlă îngreunat în zona Bâlea LAc, unde parcările sunt pline.

Realizator: În această minivacanţă de Sfânta Maria vor avea loc peste 200 de ceremonii religioase, culturale şi militare, la care se estimează că vor participa peste 600.000 de persoane.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a tuturor manifestărilor, numeroşi poliţişti şi jandarmi vor patrula în toată ţara, inclusiv pe litoral, iar inspectorii sanitar-veterinari şi cei ai protecţiei consumatorilor vor continua controalele de specialitate, mai ales în zonele turistice.


Etichete Drumurile spre munte şi spre mareaglomeratelitoralpolitieinfotraficsfanta mariaconstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live