Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

Alis Georgescu

16 Iulie 2015

Drop'pin este o platformă unică prin calitatea sa de a le oferi tinerilor, într-un singur loc, metode concrete pentru a-şi îmbunătăţi atât capacitatea de inserţie profesională

Drop' pin- site destinat tinerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă Drop' pin- site destinat tinerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă - Conține audio

alis-georgescu

 

Drop'pin este un site nou, care îşi propune să ajute tinerii să identifice moduri prin care îşi pot creşte capacitatea de găsire a unui loc de muncă, facilitându-le contactul cu organizaţiile care oferă astfel de oportunităţi.

Oferind consultanţă şi îndrumare într-un mediu prietenos, Drop'pin este locul potrivit în care tinerii pot să afle ce oportunităţi există la nivel european şi să primească sprijin pentru a-şi exercita dreptul la mobilitate.

Pe parcursul perioadei dificile de trecere de la viaţa de elev sau student către începerea unei cariere, tinerii au nevoie de sprijin pentru a face faţă acestui moment esenţial din viaţa lor.

 
Totodată, Drop'pin este o platformă unică prin calitatea sa de a le oferi tinerilor, într-un singur loc, metode concrete pentru a-şi îmbunătăţi atât capacitatea de inserţie profesională, cât şi competenţele.
 
Oportunităţile sunt numeroase şi variate. Câteva exemple sunt uceniciile, stagiile, formarea, mentoratul,dar şi sprijinul acordat pentru mutarea într-o altă ţară din Uniunea Europeană.
 
Utilizatorii înregistraţi pe site pot să îşi încarce CV-urile, să candideze pentru anumite oportunităţi şi să le povesteasca si celorlalti experienta lor.
 
AUDIO:

Etichete Comisarul European pentru Ocuparea Forţei de MuncăMarianne ThyssenDrop'pin

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live