Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iulie 2017
Vizualizari: 664
Comentează add

În cadrul întâlnirii preşedintelui Camerei Deputaţilor cu ambasadorul SUA s-a abordat subiectul înlocuirii impozitului pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri

Dragnea i-a explicat lui Klemm că unele firme mari plătesc impozite mici

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Arhivă

Reprezentanţii guvernului şi cei ai marilor firme din România se vor întâlni, săptămâna viitoare, pentru a căuta soluţii în vederea creşterii profitului raportat şi, implicit, a veniturilor colectate la bugetul statului.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care a precizat că a abordat acest subiect în discuţia pe care a avut-o astăzi cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm. 

Liviu Dragnea: "Am discutat despre noua echipă guvernamentală. Am deschis subiectul referitor la noile prevederi din programul de guvernare. Avem o parte din companiile mari din România, care, cu toate că au o cifră de afaceri foarte mare, raportează un profit mic.

Interesul nostru este să vedem împreună cu aceste companii, din discuţii şi întâlniri pe care le vor avea factorii guvernamentali, ce se poate face pentru ca şi ei să aibă un profit mai mare şi statul român să încaseze, bineînţeles, un impozit pe profit aferent mai mare."

Liviu Dragnea a precizat că orice schimbare a Codului Fiscal se va face doar după consultarea mediului de afaceri. La rândul său, ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a afirmat că România este atractivă, în prezent,  pentru investitorii americani.

Hans Klemm: În acest moment, clar, da, dar este sarcina noului guvern să păstreze această atractivitate pe care România o are, să asigure stabilitatea, predictibilitatea şi transparenţa.

Este important ca executivul să transmită semnale pozitive atât investitorilor americani, cât şi celorlalţi investitori străini."


Etichete impozit pe cifra de afaceriLiviu DragneaHans KlemmCamera Deputaţilorprogram de guvernare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live