Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 August 2020
Vizualizari: 600
Comentează add

B. Mahler, managerul spitalului "Marius Nasta": Este îngrijorător faptul că tot mai mulți pacienți cu COVID-19 au forme severe, fac complicații și au nevoie de îngrijiri speciale.

Dr. Beatrice Mahler: Tot mai mulți pacienți cu Covid-19 au forme severe

radiojurnal

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. Foto: https://www.facebook.com/beatrice.mahler.75

Evoluția epidemiei în țara noastră este într-o zonă de platou, ceea ce arată că foarte mare parte din  populație a înțeles că este necesară purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sociale, spun specialiștii.

Într-o intervenție, astăzi, la Radio România Actualități, la emisiunea "România  - Stare de alertă", medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, consideră că acum este îngrijorător faptul că tot mai mulți pacienți cu COVID-19 au forme severe, fac complicații și au nevoie de îngrijiri speciale.


Beatrice Mahler: Ce este dificil în acest moment este forma de boală pe care o au pacienții. Tot mai mulți au forme severe de afectare, sunt forme care au nevoie de oxigenoterapie în momentul în care se internează, care au nevoie de terapie susținută, nu doar antivirală, ci și anticoagulantă, antiinflamatorie, de metode de ventilație care încep deja pe secție, și asta pune două probleme. Pe de-o parte, suprasolicitarea personalului din secția COVID, dar, pe de altă parte, pacienții aceștia, după ce se vindecă de COVID, ajung să fie transferați în Secția de Pneumologie, pentru că starea  lor cu permite externarea.

(RS)


Etichete coronavirusinfectiibeatrice mahlermasca de protectie(RS)România - Stare de alertămarius nastacovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live