Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Luminiţa Voinea

5 Aprilie 2020
Vizualizari: 1013
Comentează add

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunţă prelungirea termenului limită pentru depunerea de proiecte din prima sesiune de finanţare nerambursabilă pentru acest an.

DPRP prelungeste termenul pentru depunerea proiectelor de finanțare DPRP prelungeste termenul pentru depunerea proiectelor de finanțare - Conține audio

luminita-voinea

Secretarul de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Ovidiu Burduşa, anunţă prelungirea termenului limită pentru depunerea de proiecte din prima sesiune de finanţare nerambursabilă pentru acest an.

Noul termen a fost extins cu 15 zile, de la data de 31 martie, până la 15 aprilie.

Ovidiu Burduşa: Prelungim cu 15 zile perioada în care puteţi să ne transmiteţi propunerile voastre de proiecte. Aşadar, până în 15 aprilie puteţi trimite în format electronic cererea de finanţare şi actele necesare la adresa de email proiecte@mprp.gov.ro,  informaţiile necesare fiind disponibile şi pe site-ul nostru.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a luat decizia prelungirii termenului pentru depunerea proiectelor privind obţinerea de finanţare nerambursabilă în urma solicitărilor venite din partea asociaţiilor româneşti din numeroase ţări, care au cerut un răgaz pentru a adapta proiectele la situaţia de criză generată de pandemia cu noul coronavirus.

Date fiind restricţiile şi limitările în vigoare peste tot în lume, autorităţile de la Bucureşti recomandă ca activităţile propuse în proiecte să fie adaptate mediului online, cu accent pe mass media, educaţie şi cultură.

Pot obţine finanţare nerambursabilă asociaţiile, fundaţiile, unităţile de cult, organizaţiile neguvernamentale ale românilor de pretutindeni, organizaţiile internaţionale, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România sau din străinătate care utilizează finanţări nerambursabile pentru derularea de proiecte sau acţiuni în sprijinul românilor de pretutindeni.

Mai multe informaţii despre eligibilitatea solicitantului, a proiectelor şi toţi paşii de urmat în vederea depunerii găsiţi în ghidul de finanţare nerambursabilă 2020, disponibil pe site-ul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni www.mprp.gov.ro

Audio:  Emisiunea: "Românii de pretutindeni" din data de 4 aprilie 2020.  Realizator: Amalia Bojescu


Etichete finanțarediasporaproiecteromânii din străinătateOvidiu Burdușacomunități,româniasociații

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live