Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Geanina Buftea

29 Martie 2016
Vizualizari: 1210
Comentează add

Pana joi, ora 18.00, se vor executa lucrări de reparații la margistrala care la inceputul lunii martie s-a crapat si peste 100.000 de oameni au ramas fara apa potabila patru zile.

Doua zile fără apă potabilă

geanina-buftea

Cateva mii nemteni din municipiul Piatra Neamt si comunele Garcina, Girov si Dochia raman de astazi, de la ora 18.00, fara apa la robinet.

Pana joi, ora 18.00, se vor executa lucrări de reparații la margistrala care la inceputul lunii martie s-a crapat si peste 100.000 de oameni au ramas fara apa potabila timp de 4 zile.

Reprezentantii companiei sustin ca de aceasta data nu vor fi afectate zona: Spitalului Județean,  cartierele Mărăței, Gara Veche, Speranța și localitățile Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești.

De marti noaptea, echipele de la Apa Serv vor interveni pentru a repara lucrarea facuta de mantuială in urma cu 3 saptamani.

Atunci sistarea apei a luat prin surprindere pe toată lumea si de la o zi, două, s-a ajuns la patru zile, în unele zone, fără apă la robinete, situatie care a creat mare disconfort pentru pietreni si oamneii din comunele din aval de Piatra Neamt, către Bacău.

La nivelul autoritătilor s-au iscat scandaluri serioase pe seama neimplicării suficiente a companiei Apa Serv, a lipsei unul management eficient în solutionarea avariei si multe alte aspecte cu diferite conotatii.

În final, o carpeală s-a realizat, dar a lăsat în urmă pierderi imense de apa, existand pericolul ca la locul avariei soseaua sa se surpe. 

Pentru că situatia nu poate fi tolerată prea multă vreme, avînd în vedere cantitatea imensă de apă declarată oficial pierdere pentru companie, s-a decis o noua interventie.


Etichete apa potabilapiatra neamtreparatiiapa servbacau

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live