Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

24 Mai 2020
Vizualizari: 257
Comentează add

Două sate din comuna gălățeană Brăhășești au fost plasate în carantină, după ce săptămâna aceasta au fost înregistrate 14 cazuri de infectare cu coronavirus .

Două sate din județul Galați sunt în carantină

maria-mandita-galati

Două sate din comuna gălățeană Brăhășești au fost plasate în carantină, după ce săptămâna aceasta au fost înregistrate 14 cazuri de infectare cu coronavirus dintre care 11 numai în ultimele 3 zile.

Autoritățile județene au hotărât să mențină carantina pe o perioadă de 14 zile, timp în care locuitorii nu au voie să intre sau să iasă din comună, decât cu anumite excepții, anume deplasarea la serviciu, efectuarea curselor de transport de marfă sau aprovizionarea populației.


Gabriel Avrămescu, prefectul județului Galați: Practic, nu se vor mai putea deplasa în afara localității persoanele din cele două sate, decât în situații expres prevăzute. Cei care sunt angajați sunt persoane care au nevoie de tratament sau urmează tratamente la spitale, cu documente doveditoare se vor adresa, prin Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brăhășești, către Centrul Județean pentru Coordonare și Conducerea Intervenției Galaţi și vor putea părăsi cu această aprobare scrisă, vor putea părăsi zona respectivă.

(RS)


Etichete galatisatecarantinacoronavirus(RS)brahasesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live