Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA''(CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Noiembrie 2016
Vizualizari: 725
Comentează add

Ministerul de Externe avertizează că o serie de proteste ale cetăţenilor ucraineni afectează trecerea frontierei în punctele Solotvino şi Ujgorod

Două puncte de trecere rutieră spre Ucraina sunt închise

radiojurnal

Foto: mae.ro.

Ministerul de Externe îi informează pe cetăţenii români, care doresc să călătorească în Ucraina, că din cauza unor mişcări de protest organizate de cetăţenii ucraineni, punctul de trecere a frontierei dintre România şi Ucraina de la Sighetu Marmaţiei, Solotvino, este închis pentru traficul rutier.

Sursa citată precizează că este permisă doar trecerea pietonilor la graniţa respectivă. În aceeaşi situaţie se află şi punctul de trecere Ujgorod, din vestul Ucrainei, aproape de frontiera cu Slovacia şi Ungaria.

Pentru situaţiile de urgenţă, cetăţenii români care trebuie să călătorească în şi din Transcarpatia pot utiliza punctul de trecere a frontierei Halmeu - Diacovo, care nu este afectat de aceste acţiuni de protest.

Ministerul de Externe le recomandă românilor să consulte pagina sa de internet, atunci când pleacă în străinătate. Cetăţenii au la dispoziţie şi aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă', cu informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS.


Etichete Ministerul de ExterneavertizareUcrainapunct de trecere a frontiereiproteste

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live