Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Ianuarie 2019
Vizualizari: 470
Comentează add

Comisia Europeană a aprobat clasarea a două proceduri de infringement din domeniul protecţiei mediului, declanşate împotriva României.

Două proceduri de infringement declanșate împotriva României, clasate

radiojurnal

Comisia Europeană a aprobat clasarea a două proceduri de infringement din domeniul protecţiei mediului, declanşate împotriva României, în anii 2017 şi 2018 - anunţă ministerul de resort de la Bucureşti.


În cazul procedurii care viza reducerea consumului de pungi din plastic, România şi-a îndeplinit obligaţiile prin interzicerea producţiei acestora începând cu 1 iulie anul trecut şi a comercializării lor de la 1 ianuarie.

În ceea ce priveşte procedura de infringement privind poluanţii de la instalaţiile medii de ardere, Comisia Europeană a decis clasarea cauzei datorită adoptării, anul trecut, de către Parlamentul de la Bucureşti, a Legii privind reducerea emisiilor naţionale de anumiţi poluanţi atmosferici, iniţiată de Guvern - se arată în comunicatul Ministerului Mediului.


Etichete Comisia Europeanăclasarea a două proceduri de infringementdomeniul protecţiei mediuluiîmpotriva Românieiministerul mediului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live