Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

20 Aprilie 2017
Vizualizari: 750
Comentează add

În calificările băieților, doar Marian Dragulescu a reusit să prindă finalele pe aparate, după ce a obținut cea mai mare nota la sărituri și a doua performanță la sol.

Două finale pentru Marian Dragulescu la Europenele de Gimnastică

bogdan-predescu

  Foto: Robert Bentia

 La Campionatele Europene de Gimnastica Petrom de la Cluj Napoca, miercuri în calificările băieților am avut 6 sportivi care au încercat să facă cele mai bune exerciții pentru a prinde un loc în finalele pe aparate. 

Cristian Bățagă, Vlad Cotuna și Adelin Kotrong au lucrat la trei aparate, Andrei Ursache a evoluat doar la cal, iar Laurențiu Nistor trebuia să facă două aparate însă s-a accidentat la bară fixă fiind transportat la spital, doar pentru o verificare mai sigură, el fiind în afara oricărui pericol. 
Vedeta delegației noastre a fost Marian Drăgulescu, prezent la două aparate sol și sărituri, la care a avut evoluții foarte bune. Marian a obținut a doua notă la sol și prima la sărituri, fiind deja unul din marii favoriți la medalii aici la Europene.
Joi urmează calificările fetelor, cu Olivia Cîmpian și Ioana Crișan în subdiviziunea a 2-a, respectiv Larisa Iordache și Cătălina Ponor în subdiviziunea a 4-a.  

Etichete Marian DragulescugimnasticaeuropeneCluj Napoca

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live