Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

28 Martie 2019
Vizualizari: 445
Comentează add

Răzvan Savaliuc de la siteul Lumea Justiţiei a făcut un denunţ împotriva lui F. Timmermans, a comisarului european, Vera Jourova şi a şefei Reprezentanţei CE, Angela Cristea.

Dosarul prim-vicepreşedintelui CE, Frans Timmermans, a fost clasat

mira-gombos

 Vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Foto: euranetplus-inside.eu.

Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie a dispus clasarea dosarului care-l viza, printre alţii, pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dosar deschis în urma denunţului depus în luna ianuarie de publicaţia Luju.ro.

Plângerea a fost formulată şi împotriva comisarului european, Vera Jourova, şefei Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, şi procurorului general, Augustin Lazăr.

Acuzaţiile erau de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual şi comunicare de informaţii false, toate în legătură cu Raportul MCV de anul trecut care viza România.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Instanţa Supremă, cauza a fost clasată întrucât nu a fost găsit niciun element care să conducă la presupunerea rezonabilă că faptele reclamate ar fi existat.


Etichete Frans Timmermans,Secţia de Investigare a Infracţiunilor din JustiţieMCVdenunţ calomniosPSDantena 3lujuSavalicGârbovanDan Voiculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live