Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Decembrie 2013
Vizualizari: 1154
Comentează add

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor va analiza, vineri, dosarul parlamentarului conservator Gheorghe Coman, în care DNA a solicitat, joi, încuviinţarea arestării preventive.

Dosarul deputatului bănuit de mită, analizat de comisia juridică

radiojurnal

Deputatul PC Gheorghe Coman. Foto: cdep.ro

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor va analiza, vineri, dosarul parlamentarului conservator Gheorghe Coman, în care Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat, joi, încuviinţarea arestării preventive.

Potrivit redactorului nostru Alin Şerbănescu, conducerea Camerei se va reuni, ulterior, pentru a stabili o şedinţă a plenului care să ia o decizie în privinţa cererii procurorilor .

Parlamentarul conservator este acuzat de procurori că, folosindu-se de influenţa sa în partid, i-a cerut anumite servicii şi foloase materiale necuvenite unui şef al  Direcţiei Sanitar Veterinare Buzău pentru a-l menţine în funcţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a negat însă, joi, că ar fi vorba de un flagrant în acest caz, aşa cum susţine DNA. 

"Eu am speranţa că domnul deputat Coman, ştim ce a făcut, eu am citit o aprte din dosar, va avea decenţa şi dacă vreţi onorabilitatea să-şi dea demisia din Parlamentul României ca să nu punem Parlamentul României într-o situaţie delicată.

"În rest, justiţia îşi face datoria. Toţi suntem egali în faţa justiţiei. Pot să vă spun că nu este flagrant. În rest nu am voie să spun informaţii din dosar", a declarat Valeriu Zgonea.

 


Etichete Gheorghe ComanPartidul ConservatorPSDUSLValeriu ZgoneaCamera DeputaţilorimunitateConstituţieflagrantmită

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live