Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2016
Vizualizari: 1118
Comentează add

Dosarul privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de Parchetul Înaltei Curți

radiojurnal

Epava mașinii HexiPharma. Foto: captură video

Dosarul privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a anunţat în această dimineaţă procurorul general al României, Augustin Lazăr.

El a confirmat faptul că omul de afaceri urma să se prezinte astăzi la Parcherul General pentru noi audieri în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

Procurorul general a precizat că prejudiciul în acest dosar urmează să fie stabilit tot astăzi şi că în astfel de cazuri, cel mai probabil se iau şi măsuri preventive. 

Augustin Lazăr: ”Dosarul accidentului va fi preluat de Parchetul Înaltei Curţi, Secţia de urmărire penală pentru că are resurse mult mai consistente. Într-o astfel de situaţie în cazuri similare se iau şi măsuri preventive”. 

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit aseară într-un accident rutier petrecut pe raza judeţului Ilfov în circumstanţe care fac obiectul unei investigaţii.

Potrivit primelor informaţii ale anchetei, omul de afaceri ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat frontal într-un pom de pe marginea carosabilului.

Trupul găsit în autoturism era desfigurat, astfel că poliţia va face şi o analiză ADN pentru a stabili definitiv identitatea victimei.


Etichete Dosarul accidentului lui Dan Condreapreluat de Parchetul Înaltei CurțiHexi PharmaAugustin Lazăr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live