Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

19 Octombrie 2020
Vizualizari: 224
Comentează add

Dosare penale pentru patroni de saloane de evenimente

maria-mandita-galati

     Foto: Poliția Română.

 Patronii a două saloane de evenimnete din comunele gălățene Valea Mărului și Pechea s-au ales cu dosar penal pentru pentru săvârșirea infracțiunii de „Zădărnicirea combaterii bolilor”, după ce polițiștii au descoperit că aceștia au organizat unul, o nuntă și celălalt un botez.

La petrecerea de încreștinare a copilului au participat 40 de invitatți, iar la nuntă, 70, și toți petrecăreții au fost legitimați de polițiști pentru a se verifica dacă nu cumva vreo persoană a încălcat interdicția de a părăsi locuința, în cazul în care ar fi bolnav. Deși nici unul din invitați nu a figurat ca fiind bolnav de covid, patronii celor două saloane au fost amendați cu 12.000 de lei și li s-au întocmit dosar penal,  întrucât pe raza județului Galați au fost interzise petrecerile de nuntă sau botez.

De altfel, în weekend-ul care a trecut la nivelul judeţului Galaţi peste 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, jandarmi și polițiști locali au verificat respectarea, de către populaţie, a măsurilor de protecţie împotriva coronaviruslui. În total, au fost aplicate 320 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 56 400 lei, toate, pentru nepurtarea măștii de protecție.  
 
Întrucât o parte a comeni gălăţene Iveşti se află în carantină, autorităţile locale le recomandă şoferilor să ocolească zona, aleagând rutele ocolitoare:  D.J. 255 Izvoarele - Slobozia Conachi – Pechea - ieșire D.J. 251 - Costache Negri – Cudalbi – ieșire D.J. 254 - Grivița; sau  D.J. 253 Umbrărești intersecție cu D.J. 254 B – Grivița.
 
(PH)

Etichete dosare penalepatronisaloane de evenimente(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live