Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

2 Noiembrie 2020
Vizualizari: 222
Comentează add

Încă un bărbat din localitatea Ivești, în care se aplică, de trei săptămâni, măsura carantinei zonale, a fost depistat de jandarmii gălățeni, în timp ce se plimba cu autoturismul.

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

maria-mandita-galati

   Foto: Arhivă.

Încă un bărbat din localitatea Ivești, în care se aplică, de trei săptămâni, măsura carantinei zonale, a fost depistat de jandarmii gălățeni,  în timp ce se plimba cu autoturismul pe străzi. Persoana figura în evidențele DSP ca fiind infectată cu virusul SARS CoV-2 și izolată la domiciliu.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperit, ieri, la ora 16.00, pe când conducea maşina pe străzile din localitate, iar când jandarmii l-au întrebat de ce a părăsit domiciliul de carantină, acesta a spus că dorea să ajungă la fiul său acasă pentru a-i da mașina sa.  
Bărbatul a fost condus la domiciliu declarat pentru carantină, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. 
Acesta este al cincilea localnic din Iveşti, descoperit în ultimele 3 săptămãni şi amendat de jandarmi pentru părăsirea domiciliului de carantină. 
 Numai în acest weekend, pentru nerespectarea măsurilor stabilite în zona de carantină din localitatea Ivești, 17 persoane au fost sancționate contravențional, dintre care 8 persoane cu amendă în valoare totală de 13.100 lei și 9 persoane cu avertisment.  
 
(RS)
 

Etichete dosar penalzădărnicirea combaterii bolilor(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live