Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

17 Septembrie 2019
Vizualizari: 691
Comentează add

Legişti au stabilit că fragmentele de os găsite la domiciliul suspectului din Caracal aparţin Alexandrei Măceşanu, însă familia acesteia a contestat rezultatele raportului.

Dosar penal in rem referitor la expertiza INML în cazul Caracal

diana-surdu

Anchetatorii caută probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect în cazul uciderii a două adolescente din localitate, august 2019. Foto: Arhivă/ Nicolae Badea/ Agerpres

Parchetul General a deschis un dosar penal in rem cu privire la faptă pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului în legătură cu modul în care specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au efectuat expertiza ADN a fragmentelor osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, care ar aparţine Alexandrei Măceşanu.

Procurorul general interimar al ţării, Bogdan Licu, a explicat că în acest dosar urmează să fie făcute verificări: 

Bogdan Licu: În plângerea depusă de dl Cumpănaşu şi de dl avocat Tonel s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru favorizarea infractorului şi abuz în serviciu. Dânşii au depus o plângere, plângerea întrunea toate condiţiile prevăzute de lege pentru a fi înregistrată ca dosar penal şi a fost înregistrată ca dosar penal. După cum ştiţi, pe actualul Cod de Procedură Penală, se începe automat urmărirea penală in rem.

Experţii legişti au stabilit că fragmentele de os găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, aparţin Alexandrei Măceşanu, însă familia acesteia a contestat rezultatele raportului.


Etichete crimecaracaldosariml

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live