Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Februarie 2015
Vizualizari: 1275
Comentează add

Dorin Cocoş, fostul soţ al deputatului Elena Udrea, a recunoscut acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA în dosarul Microsoft şi "a promis că va colabora cu anchetatorii".

Dorin Cocoş "recunoşte acuzaţiile aduse de DNA"

radiojurnal

 Elena Udrea şi fostul soţ, Dorin Cocoş. Foto: Captură youtube.

Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al deputatului Elena Udrea, a recunoscut acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA în dosarul Microsoft şi a promis că va colabora cu anchetatorii - susţin surse judiciare, citate de reporterul Diana Surdu. 

Dorin Cocoş a apărut astăzi în faţa unei instanţe de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar procurorii care îl anchetează au cerut judecătorilor înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. 
 
Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani şi se află în arest preventiv de la sfârşitul lunii octombrie, anul trecut. 
Instanţa urmează să se pronunţe în cazul lui Dorin Cocoş luni, pe 23 februarie. 
 
Elena Udrea este şi ea cercetată în dosarul Microsoft în arest la domiciliu, iar mâine-dimineaţă va solicita Instanţei Supreme ca luni să îi permită să meargă la Palatul Parlamentului. 
 
Udrea intenţionează să se adreseze plenului Camerei Deputaţilor, care trebuie să decidă dacă va permite procurorilor să înceapă urmărirea penală şi să ceară arestarea ei preventivă pentru noi acuzaţii de corupţie în dosarul Gala Bute.

Etichete DNADosarMicrosoftDorin CocoşacuzaţiprocurorilicenţeITcorupţieminiştriiurmărire penalăarest la domiciliuElena Udrea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live