Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2019
Vizualizari: 444
Comentează add

Crucea Roşie anunţă că de astăzi se pot face donaţii de 2 euro prin SMS pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Albania.

Donaţii pentru Albania

radiojurnal

A firefighter walks in front of a destroyed building after an earthquake hit Durres, Albania, 27 November 2019. Albania was hit by a 6.4 magnitude earthquake on 26 November leaving until now over 30 people dead and 200 injured. FOTO: AGERPRES/EPA.

Crucea Roşie anunţă că de astăzi se pot face donaţii de 2 euro prin SMS pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Albania, sumele se pot oferi la numarul  8826 valabil  în toate  reţele de telefonie mobilă, de asemenea sunt disponibile şi donaţiile online pe site-ul  crucearosie.ro sau donaţi  în conturile special deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană.

Toate fondurile vor fi direcţionate către Crucea Roşie din Albania şi vor fi utilizate pentru susţinerea ajutorului  de primă necesitate, dar şi pentru familile rămase fără locuinţe în urma seismului. 

Cutremurul cu magnitudinea 6,4 pe scara Richter a avut loc acum o săptămană şi jumate s-a soldat cu 51 de morţi şi 750 de răniţi, peste 4000 de persoane au fost strămutate şi au fost distruse în total 300 de case.

Editor web: R.S.


Etichete crucea rosiedonatiialbaniacutremur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live