Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU (sport si muzica) Luni, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

5 Decembrie 2018
Vizualizari: 232
Comentează add

În ajunul funeraliilor celui de al 41-lea preşedinte al SUA, Donald Trump s-a deplasat la Blair House, reşedinţă rezervată gazdelor de marcă situată în faţa Casei Albe.

Donald Trump va asista miercuri la funeraliile lui George H.W. Bush

florin-lepadatu

 

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit marţi cu familia predecesorului său George H.W. Bush, decedat vineri în Texas la 94 de ani, o dinastie politică pe care a atacat-o dur în trecut, relatează France Presse.

În ajunul funeraliilor celui de al 41-lea preşedinte al SUA, Donald Trump s-a deplasat la Blair House, reşedinţă rezervată gazdelor de marcă situată în faţa Casei Albe, unde a fost primit de George W. Bush, fiu de preşedinte şi el însuşi preşedinte în perioada 2001- 2009.

Donald Trump va asista miercuri la funeralii în catedrala naţională de la Washington dar, fapt notabil, nu ar urma să ia cuvântul, potrivit programului difuzat de familia Bush.

Bill şi Hillary Clinton, Barack şi Michelle Obama sau cancelarul german Angela Merkel se vor afla printre numeroasele personalităţi prezente.

De-a lungul întregii zile de marţi, mii de persoane au trecut prin faţa sicriului lui George H.W. Bush, îmbrăcat în culorile americane, în centrul impozantului sediu al Congresului, unde şi-a început lunga sa carieră politică în anii 1960.

Provenit dintr-o familie bogată din New England, George H.W. Bush, care şi-a condus ţara între 1989 şi 1993 în perioada de final a Războiului Rece, a fost preşedintele unui singur mandat, fiind învins net în 1992 de Bill Clinton, cu 22 de ani mai tânăr decât el.

 

Etichete SUAGeorge H.W. Bush

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live