Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Februarie 2021
Vizualizari: 198
Comentează add

Donald Trump s-a retras din sindicatul actorilor americani

sergiu-stet

 Fostul preşedintele SUA, Donald Trump.         Foto: Arhivă.

Fostul președinte Donald Trump și-a dat demisia joi din calitatea de membru al sindicatului actorilor americani înainte ca aceasta să se întrunească pentru a decide dacă îl exclude din rândurile sale, transmite Reuters.

SAG-AFTRA, care reprezintă aproximativ 160.000 de actori, jurnaliști și alți profesioniști din mass-media, a anunţat luna trecută o întrunire a comitetului său disciplinar pentru a lua o decizie cu privire la rolul lui Donald Trump în atacul din 6 ianuarie împotriva Capitoliului SUA, soldat cu cinci morți.

"Cui îi pasă!" - a scris Donald Trump într-o scrisoare făcută publică de sindicat. "Nu mai vreau să fiu asociat cu sindicatul vostru". "Mulțumesc", a răspuns breasla printr-o declarație din două cuvinte (thank you - n.r.) .

Donald Trump și-a câștigat calitatea de membru SAG din aparițiile sale, ca el însuși, într-o serie de filme și emisiuni TV de la Hollywood, de la "Home Alone 2" la "Sex and the City", la începutul anilor '90. El și-a consolidat statutul de celebritate ca gazdă și producător al serialului de televiziune "The Apprentice" și al "Celebrity Apprentice" din 2004-2015.

"Deși nu sunt familiarizat cu munca ta, sunt foarte mândru de munca mea", i-a scris Donald Trump președintei SAG-AFTRA, Gabrielle Carteris. "Această scrisoare este pentru a vă informa despre demisia mea imediată din SAG-AFTRA. Nu ați făcut nimic pentru mine", a adăugat el.

SAG-AFTRA a transmis luna trecută că Donald Trump a "atacat valorile pe care această uniune le consideră cele mai sacre - democrația, adevărul, respectul pentru colegii noștri americani de toate rasele și credințele și sanctitatea presei libere". Sindicatul nu a transmis când va avea loc ședința comitetului disciplinar. Fox News a relatat că audierea disciplinară a lui Donald Trump fusese stabilită pentru această săptămână.


Etichete Donald Trumpactorsindicatasociație

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live