Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

13 Martie 2020
Vizualizari: 395
Comentează add

Între timp, susțin surse ale BBC Sport, Marele Premiu al Australiei din Campionatul de Formula 1 a fost anulat. Este așteptat acum un anunț oficial că Grand Prix-ul nu va avea loc.

Donald Trump: "Olimpiada de la Tokyo ar trebui amânată cu un an"

sergiu-stet

 Foto:Arhivă.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat că oficialii ar trebui să aibă în vedere amânarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, pentru că "evenimentul nu ar mai fi la fel fără spectatori".

Reuters amintește că SUA fac parte din categoria țărilor cu cei mai mulți participanţi la JO, care sunt programate să înceapă în luna iulie.

Autorităţile japoneze au încercat până acum să elimine temerile că evenimentul ar putea fi amânat sau anulat, din cauza pandemiei de COVID-19.

Între timp, Marele Premiu al Australiei a fost anulat, au declarat pentru BBC Sport două surse din Formula 1. Grand Prix-ul este programat duminică, 15 martie.

Nu există încă nicio confirmare oficială din partea F1 sau a conducerii  FIA, dar vestea vine, după ce un membru al echipei McLaren a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Ştirea s-a răspândit rapid în Melbourne și este așteptat acum un anunț oficial că Grand Prix-ul nu va avea loc. În aceste condiţii, planează incertitudinea asupra restului sezonului de Formula 1.


Etichete COVID-19Jocuri OlimpiceTokyoJaponiaOlimpiadăsportFormula 1Australia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live