Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Februarie 2021
Vizualizari: 272
Comentează add

Donald Trump l-a atacat pe liderul republican din Senatul american

sergiu-stet

 Fostul președinte al SUA, Donald Trump.       Foto:Arhivă.

Fostul preşedinte american Donald Trump l-a atacat pe liderul republican din Senatul american, Mitch McConnell, afirmând că partidul nu va mai fi niciodată puternic dacă va avea lideri ca el.

Conform BBC, la scurt timp de la achitarea lui pentru a doua oară, după un proces de punere sub acuzare, şi între două partide de golf, fostul preşedinte l-a atacat pe cel mai important republican din Congres, care, la sfârşitul săptămânii, l-a acuzat pe Donald Trump că ar fi fost vinovat pentru atacul violent din partea susţinătorilor lui asupra Capitoliului.

Fără a se referi la procesul de punere sub acuzaţie, Donald Trump l-a acuzat pe liderul republican că duce lipsă de perspectivă politică, înţelepciune, pricepere şi personalitate. "Mitch este o farsă politică aspră, posacă şi lipsită de zâmbet. Iar dacă senatorii republicani vor rămâne alături de el nu vor mai câştiga vreodată", a afirmat Donald Trump.


Etichete Mitch McConnellsuaDonald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live