Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Georgiana Grosso

12 Mai 2017
Vizualizari: 984
Comentează add

Preşedintele american Donald Trump l-a avertizat astăzi pe fostul director al FBI, James Comey, să nu dezvăluie presei înregistrări ale conversaţiilor între ei.

Donald Trump îl avertizează pe fostul director FBI să nu facă dezvaluiri

georgiana-grosso

Fostul director al FBI, James Comey. Foto: Arhivă.

Preşedintele american Donald Trump l-a avertizat astăzi pe fostul director al Biroului Federal de Investigaţii, James Comey să nu dezvăluie presei înregistrări ale conversaţiilor între ei.

Comey, care conducea o anchetă în cazul presupusei implicări a Rusiei în alegerile din Statele Unite, a fost demis în mod neaşteptat la începutul săptămânii de preşedintele Trump.

Într-un interviu acordat postului american de televiziune NBC, liderul de la Casa Albă a recunoscut ieri că l-a întrebat de trei ori pe Comey dacă este vizat de o anchetă  privind legăturile sale cu Rusia, cu referire la ancheta în curs a FBI cu privire la posibilele legături între anturajul său şi responsabili ruşi, în timpul campaniei electorale din 2016.

Potrivit cotidianului New York Times, Trump i-ar fi cerut lui Comey o promisiune de loialitate, la un dineu care a avut loc la o săptămână după preluarea puterii.

Conform ziarului, Comey, ar fi refuzat să facă un astfel de angajament, dar l-ar fi asigurat pe Trump de "onestitatea" sa, notează agenţia Reters.


Etichete donald trumodirector fbijames comeyanchetademitererusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live