Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

9 Ianuarie 2017
Vizualizari: 2231
Comentează add

Meryl Streep, una dintre marile actriţe ale lumii, a profitat de ceremonia Globurilor de Aur pentru a denunţa comportamentul preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Donald Trump, despre Meryl Streep: "Este o..."

radu-sarpe

Meryl Streep la Globurile de Aur, ianuarie 2017. Foto: Twitter.com.

Meryl Streep, una dintre marile actriţe ale lumii, a profitat de ceremonia Globurilor de Aur, de duminică, pentru a denunţa afirmaţiile şi comportamentul preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Fără să-i rostească numele vreodată, Meryl Streep l-a criticat pe Trump pentru că în timpul campaniei electorale a părut că maimuţăreşte un reporter cu handicap fizic de la "The New York Times".

"Lipsa de respect atrage lipsă de respect, iar violenţa îndeamnă violenţa. Când cei puternici îşi folosesc poziţia pentru a-i intimida pe alţii, toţi avem de pierdut", a spus Meryl Streep, care a cerut lumii filmului să ia poziţie împotriva unor astfel de atacuri şi să susţină o presă liberă prin intermediul unor organizaţii, cum ar fi Comitetul pentru protecţia jurnaliştilor.

În replică, Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj injurios la adresa actriţei.

"Deşi nu mă cunoaşte, Meryl Streep, una dintre cele mai supraestimate actriţe de la Hollywood, m-a atacat noaptea trecută la Globurile de Aur. Este o...", a scris Donald Trump, lăsând fraza neterminată.

În discursul său, Meryl Streep a criticat de asemenea afirmaţiile antiimigraţie ale viitorului preşedinte.

"Hollywood-ul este plin de străini şi de nepoftiţi, daţi-i afară pe toţi şi nu veţi mai avea ce privi în afară de fotbal şi de arte marţiale, care nu sunt chiar artă", a spus ea.

Nominalizată de 30 de ori la Globurile de Aur şi câştigătoare a opt trofee, Meryl Streep a primit duminică seară premiul pentru întreaga sa carieră.


Etichete Meryl StreepGlobul de AurDonald TrumpHollywood

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live