Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END (continuare) Duminică, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Iulie 2018
Vizualizari: 323
Comentează add

Comportamentul preşedintelui Donald Trump la summitul cu Vladimir Putin este descris ca "trădare" de fostul director CIA, John Brennan.

Donald Trump catalogat "trădător" de un fost director al CIA

sergiu-stet

 Preşedintele SUA, Donald Trump.         Foto: Arhivă.

În Statele Unite au apărut reacţii de uluire faţă de comentariile făcute de preşedintele Trump, la o conferinţă comună de presă, cu preşedintele Putin, după discuţiile pe care cei doi le-au purtat în Finlanda.

Corespondentul BBC transmite că numeroşi politicieni americani şi-au exprimat uimirea faţă de faptul că Trump a pus la îndoială agenţiile de informaţii americane şi că acesta a învinuit administraţiile americane din trecut pentru relaţiile deficitare cu Rusia şi nu acţiunile Rusiei.

Reacţiile faţă de aparenta uşurinţă a preşedintelui Trump de a îl crede pe Vladimir Putin, în locul propriilor agenţii de informaţii, au fost rapide şi puternice. Dar cea mai uluitoare a venit din partea directorului american al Serviciilor de Informaţii, Dan Coats, a cărei opinie despre amestecul Rusiei a fost pusă la îndoială în mod public la summit.

El s-a simţit dator să emită o declaraţie, reiterând că Rusia chiar s-a implicat în alegerile din 2016 şi îşi continuă eforturile constante de a submina democraţia americană.

Într-o postare pe Twitter, fostul director al CIA, John Brennan, a descris comportamentul preşedintelui drept pură trădare, având, probabil, cea mai aspră exprimare din partea democraţilor, folosind cuvinte ca "ruşinos", "dezgustător", "condamnabil".


Etichete John BrennanCIAserviciiDan CoatsreacţiiTwitterVladimir PutinDonald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live