Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT ( R ) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

22 Noiembrie 2019
Vizualizari: 624
Comentează add

Preşedintele SUA a declarat că ar dori o judecată a Senatului pentru a-i fi reabilitat numele.

Donald Trump "ar dori judecarea sa în Senat" în cazul în care va fi acuzat

sergiu-stet

 Preşedintele SUA, Donald Trump.         Foto: Arhivă.

Preşedintele Donald Trump a declarat că ar dori judecarea sa în Senat în cazul în care Camera Reprezentanţilor va vota în favoarea punerii sale sub acuzare în problema legată de Ucraina, transmite BBC.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, Donald Trump a spus că este furios din cauza a ceea ce a auzit în cursul audierilor din ancheta care îl vizează şi a criticat-o cel mai mult pe fosta ambasadoare americană în Ucraina, care a depus mărturie împotriva sa: "Această ambasadoare despre care toată lumea afirmă că este atât de minunată nu mi-a pus portretul în ambasadă - ea răspunde de tot ce se întâmplă în ambasadă - nu mi-a pus portretul acolo; a avut nevoie de un an şi jumătate, doi ani, ca să facă acest lucru".

Totodată, preşedintele a respins toate dovezile prezentate în cursul audierilor. Donald Trump a afirmat că tot ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni de audieri publice i-a discreditat pe democraţi.

Preşedintele a declarat că ar dori o judecată a Senatului pentru a-i fi reabilitat numele. În cursul interviului, ignorând total dovezile care îl împlică în eforturile de a determina autorităţile ucrainene să înceapă o anchetă vizându-l pe Joe Biden prin blocarea ajutoarelor militare, Donald Trump a continuat să îi critice pe martori şi a cerut ca numele "turnătorul" (avertizorul) care a început acest proces să fie făcut public.

 

Etichete Donald TrumpaudieriacuzareCongresSenatCamera Reprezentanților

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live