Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END (continuare) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

10 August 2022
Vizualizari: 245
Comentează add

Donald Trump a refuzat să răspundă întrebărilor procurorului general al New Yorkului.

Donald Trump a refuzat să răspundă întrebărilor procurorului

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

RADOR  - Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a refuzat să răspundă întrebărilor biroului procurorului general al New Yorkului, unde a sosit miercuri, pentru a depune mărturie sub jurământ în cadrul unei investigaţii civile.

Procurorul general al statului New York, Letitia James, a demarat o investigaţie privind practicile de afaceri ale lui Donald Trump.

La câteva zile după ce agenţii Biroului Federal de Investigaţii au percheziţionat proprietatea privată a lui Donald Trump, Mar-a-Lago, din statul Florida, fostul preşedinte a apărut la biroul procurorului general al New Yorkului, pentru a se comfrunta cu întrebări într-o investigaţie total separată.

Letitia James caută să stabilească dacă organizaţia Trump a indus în eroare creditorii şi autorităţile fiscale americane cu privire la valoarea proprietăţii pe care o deţine.

La începutul lunii, copiii lui Donald Trump, Ivanka şi Donald Jr., au fost obligaţi să depună mărturie într-un dosar civil, dar fostul preşedinte a refuzat să depună mărturie, invocând Amendamentul nr. 5 din Constituţia SUA, care dă dreptul cetăţeanului de a nu se incrimina pe sine.

Donald Trump a declarat că investigaţia este o "vânătoare de vrăjitoare", subliniază BBC.


Etichete trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live