Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 Ianuarie 2021
Vizualizari: 115
Comentează add

Preşedintele Donald Trump a recunoscut că va pleca de la Casa Albă pe 20 ianuarie şi îi va preda puterea lui Joe Biden.

Donald Trump a precizat că va asigura o tranziţie paşnică

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

Preşedintele american, Donald Trump, a recunoscut, în sfârşit, că va părăsi Casa Albă la 20 ianuarie şi îi va preda puterea lui Joe Biden.

Domnul Trump, care, în ultimele luni, a făcut în mod repetat afirmaţii nefondate cu privire la fraudarea alegerilor, a precizat că va asigura o tranziţie paşnică.

Într-o înregistrate video publicată pe Twitter, Donald Trump a condamnat, totodată, "atacul odios" de miercuri asupra clădirii Capitoliului de la Washington.

Afirmaţiile contrastează puternic cu cele pe care liderul american le-a făcut în ziua respectivă, când i-a îndemnat pe susţinătorii săi să meargă în marş către Capitol Hill.

Potrivit corespondenţilor BBC, modul în care Trump vorbeşte în înregistrarea de pe Twitter sugerează că acesta citeşte de pe un script - unele voci au comparat înregistrarea cu clipurile cu ostatici, singura diferenţă fiind aceea că nu este îmbrăcat într-un costum portocaliu.

"Preşedintele pare a spune vorbe pe care nu vrea să le rostească", conchide editorul BBC pentru America de Nord, potrivit Rador.


Etichete donald

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live