Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Septembrie 2018
Vizualizari: 659
Comentează add

Vicepreşedintele PSD Doina Pană declară că filialele din Transilvania îl sprijină pe liderul Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Doina Pană: Majoritatea filialelor din Transilvania îl susțin pe L. Dragnea

radiojurnal

Vicepreşedintele PSD Doina Pană. Foto: Arhivă.

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a declarat cu puţin timp în urmă că filialele din regiunea Transilvania îl sprijină pe liderul social democrat Liviu Dragnea la conducerea partidului. Ea a menţionat că există şi trei excepţii.


Doina Pană: Cu trei voturi din 22, toate sunt pentru a ne continua treaba, că de asta ne-au trimis... Ştiţi ce spun primarii noştri? Atâta timp cât parlamentul şi-a făcut treaba, prin legislaţie grea scoasă, şi nu mă refer numai la legile justiţiei, mă refer la legea offshore-ului, mă refer la parteneriatul public-privat, atâta timp cât guvernul îşi face treaba, ce ne-a apucat? Exceptând trei voturi din Transilvania, este domnul Mocioică, de la Caraş Severin, de la Timiş, cred, şi parcă Alba, restul sunt pentru a ne continua treaba.


Comitetul Executiv al PSD se întruneşte în curând pentru a discuta scrisoarea celor care cer ca Liviu Dragnea să renunţe la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

Potrivit statutului actual al partidului, la Comitetul Executiv nu s-ar putea tranşa situaţia, iar contestatarii pot obţine cel mult retragerea sprijinului politic pentru Liviu Dragnea.

Aceasta dacă se supune la vot şi dacă jumătate plus unul dintre cei 68 de membri ai conducerii votează favorabil. Statutul prevede că preşedintele PSD poate fi ales sau revocat doar prin alegeri de membrii partidului şi după organizarea unui congres.


Etichete congrespsdfilialedoina panaliviu dragneacomitetul executiv al psd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live