Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 29 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

1 August 2016
Vizualizari: 1050
Comentează add

Cei doi au fost coborati de pe munte pana la Baza Salvamont Rausor de unde au fost preluati cu ambulanta si transportati la spitalul din Hateg.

Doi turiști loviți de fulger

ilie-pintea

Foto: Pixabay.com.

Echipele Salvamont din Rausor, Pietrele si Hunedoara, insoțite de un medic, au actionat luni după amiază pentru salvarea a doi turisti germani care au fost surprinși de o  furtuna ce a izbucnit in zona varfului Retezat.

Seful Serviciului Public Judetean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, a declarat că cei doi turisti, un barbat si o femeie, ambii de 49 de ani,  au inceput sa coboare când a început furtuna, dar din pacate un fulger a lovit in apropierea femeii, care a suferit arsuri la fata si i-au fost afectate piciorul drept si mana stanga.

Barbatul este in stare de soc, iar medicul Salvamont a dispus internarea lor in spital pentru cateva zile.

Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 de un grup de turisti din Ungaria, iar echipele Salvamont s-au deplasat imediat spre locul in care se aflau victimele.

Cei doi au fost coborati de pe munte pana la Baza Salvamont Rausor de unde au fost preluati cu ambulanta si transportati la spitalul din Hateg.


Etichete turiștiloviți de fulgerretezat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live