Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

8 Iulie 2021
Vizualizari: 245
Comentează add

Polițiștii din Botoșani au reținut, în urma unei operațiuni complexe de urmărire, doi tineri de 17 și 22 de ani care erau cercetați pentru mai multe infracțiuni.

Doi reținuți la Botoșani după ce au fost urmăriți cu elicopterul

mihaela-buculei-suceava

  Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

Polițiștii din Botoșani au reținut, în urma unei operațiuni complexe de urmărire, doi tineri de 17 și 22 de ani care erau cercetați pentru mai multe infracțiuni, inclsiv spargeri de bancomate.
 
Mașina susectă a fost reperată de un echipaj din cadrul Biroului rutier IPJ Suceava pe un drum comunal din localitatea Prelipca. S-a procedat la urmărirea vehiculului, însă, într-o intersecție din zona Verești, un alt autoturism condus de un localnic nu a acordat prioritate mașinii de poliție și a acroșat-o.
 
Astfel, vehiculul urmărit a fost pierdut din aria vizuală. După câțiva kilometri, vehiculul a fost observat de către șeful postului de poliție, agent-șef adjunct Alexandru Nechita, acesta fiind în timpul liber, cu mașina personală.
 
Șeful de post de la Verești a informat telefonic atât IPJ Suceava, cât și ofițerul de contact din cadrul IPJ Botoșani. S-a dispus ca inclusiv elicopterul aflat pe raza județului, împreună cu polițiști din cadrul Direcței Ordine publică Serviciul silvic, să fie direcționați în zonă, pentru supraveghere aeiană.
 
Cei doi tineri au abandonat mașna și au fugit. Au fost executate și somații legale: focuri de armă de avertisment în plan vertical, ulterior fiind imobilizați cei doi și reținuți.
 
Cei doi reținuți au fost preluați de Serviciul de investigații criminale din IPJ Botoșani, pentru continuarea verificărilor în cadrul dosarelor penale în acre sunt cercetați.

Etichete Botoșanipolițieinfracțiuni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live