Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

5 August 2019
Vizualizari: 477
Comentează add

Doi poliţişti din Galaţi sunt cercetaţi disciplinar

maria-mandita-galati

 Foto: Arhivă.

La Galaţi, doi poliţişti, un bărbat şi o femeie, sunt cercetaţi disciplinar după ce au apărut pe o reţea de socializare, într-o înregistrare video în care privesc fără să intervină o minoră care sângerează.

Cazul s-a petrecut sâmbătă seara, după ora 20:00.

Copila, care a împlinit 14 ani, a fost filmată de o femeie care a insistat în fața polițiștilor să cheme ambulanță, având în vedere faptul că fata sângera vizibil.

În filmare, însă, cei doi agenți pot fi văzuți cum asistă impasibili în mașina în care patrulau, în timp ce trecătorii încearcă să ajute fata. Imaginile filmate și postate pe rețeaua de socializare au devenit virale, iar Inspectoratul Județean de Poliție Galați a deschis o anchetă disciplinară în cazul celor doi polițiști.

Totodată, Poliția Galați mai informează că "minora care apare în imagine a fost transportată la spital de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni".

Pe de altă parte, Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Galați a deschis o anchetă, având în vedere că fata crește într-un centru de plasament. Sâmbăta, aceasta a plecat din centru cu un bilet de voie pentru intervalul orar 17:00 - 20:00, moment în care se pare că aceasta s-a întâlnit cu prietenul ei, un adolescent de 15 ani cu care se mai întâlnise înainte de trei ori.

În prezent, starea de sănătate a copilei este stabil, aflându-se sub supraveghere medicală, după ce a fost operată la Spitalul Județean Sfântul Apostol Andrei din Galați.

Deocamdată, copila nu a reclamat abuz sexual, fata fiind consiliată în prezent de psihologii de la Direcția pentru Protecția Copilului Galați.
 


Etichete Galaţipolitisti cercetatiminora

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live