Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

12 Decembrie 2015
Vizualizari: 1099
Comentează add

În competiţie pentru preşedinţia tinerilor din PSD au rămas doar doi candidaţi: Gabriela Podaşcă şi Gabriel Petrea.

Doi candidați în lupta pentru președinția TSD

alina-bordeiasu

Congres TSD. Foto: Arhivă.

În Capitală este în plină desfăşurare Congresul Tinerilor Social-Democraţi, care îşi vor alege viitoarea conducere.

Sunt trei candidaţi în cursă, iar câştigătorul îl va înlocui pe actualul preşedinte al organizaţiei, deputatul Mihai Sturzu.

În competiţie pentru preşedinţia  tinerilor din PSD au rămas doar doi candidaţi: Gabriela Podaşcă şi Gabriel Petrea.

Andrei Tinu a anunţat că renunţă la candidatură pentru că, spunea el, este nevoie de un lider care a crescut în rândul  tinerilor, are experienţă şi a pornit de jos.

Prezent la congres, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea că tinerii vor avea, cu siguranţă, înţelepciunea de a-şi alege un preşedinte potrivit, un adevărat lider.

El a dat asigurări că pe listele PSD la viitoarele alegeri  vor fi prezenţi mulţi tineri. 

Livu Dragnea: E un moment important pentru noi,  pentru că astăzi se va naşte un lider, pe care eu o să-l aut foarte mult. Vreau ca împreună cu el şi cu ei, în 2016 să pregătim o nouă generaţie de lideri în partid, un  partid care se modernizează un  partid care se transformă şi care să vină în faţa oamenilor cu ofertă serioasă şi cu oameni credibili.

Actualul lider TSD, deputatul  Mihai Sturzu, care astăzi predă mandatul, a criticat în termenii duri actuala conducere PSD şi pe preşedintele Liviu Dragnea.

El a reproşat acestuia lipsa de direcţie a partidului, faptul că tinerii nu sunt suficienţi promovaţi, dar şi existenţa unui dosar privind o posibliă fraudă la referendum.

Mihai Sturzu i-a cerut lui Liviu Dragnea să pună interesul partidului şi nevoia de schimbare mai presus de interesul personal, să se retragă din funcţia de preşedinte şi să organizeze un nou congres PSD, fără liste dinainte stabilite


Etichete bucuresticongresul tinerilor democraticonduceremihai sturzupsdcandidatigabriela podascagabriela petreaandrei tinuliviu dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live