Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Martie 2021
Vizualizari: 571
Comentează add

Bărbaţii întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, dar România nu are o astfel de unitate, fiind posibil, un eventual transfer în străinătate ptr tratament.

Doi bărbați cuprinși de flăcări în incendiu la o firmă din Inotești/Prahova

radiojurnal

    Foto: Arhivă/ Gina Poenaru

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea celor doi pacienţi ajunşi în Spitalul Judeţean după incendiul de la Inoteşti, judeţul Prahova.

Ministerul Sănătăţii anunţă că cei doi bărbaţi întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, dar România nu are o astfel de unitate, fiind posibil, aşadar, un eventual transfer în străinătate pentru tratament.

Între timp, pompierii au stins incendiul izbucnit în această seară la o firmă care fabrică produse petroliere în comuna Colceag, satul Inoteşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, exista un pericol mare de explozie, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi, cuprinzând întreaga hală, trei autoturisme şi un autotren.


Etichete incendiufirmăjudețul prahovasatul Inoteşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live