Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Septembrie 2021
Vizualizari: 531
Comentează add

DNA trimite în judecată 2 inspectori de la Antifraudă din Suceava

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iaşi au trimis în judecată doi inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, acuzaţi că au cerut bani de la un om de afaceri, pentru a nu-l penaliza după ce au fost descoperite mai multe nereguli la o firmă administrată de acesta.
 
Potrivit unui comunicat al DNA transmis Agerpres, Alexandru Rebenciuc a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată și fals intelectual în formă continuată.
 
De asemenea, a fost trimisă în judecată, în stare de libertate Alexandra Evelina Volfpentru comiterea infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată şi abuz în serviciu.
 
DNA susţine că, în perioada 12 mai 2021 - 30 iunie 2021, Alexandru Rebenciuc ar fi pretins pentru sine şi pentru colaboratoarea sa, Alexandra Evelina Volf, diferite sume de bani de la administratorul unei societăţi comerciale, pentru a nu-l penaliza pentru neregulile constatate cu ocazia efectuării unor controale.
 
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Iaşi cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.
 
Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi a Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Etichete SuceavafraudăDNAcorupție

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live