Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dumitrescu

19 Ianuarie 2018
Vizualizari: 673
Comentează add

Procesul morţii în misiune a poliţistului Bogdan Gigină trenează din cauza numărului mare de martori citaţi şi a unor documente cu caracter secret.

DNA răspunde familiei poliţistului Bogdan Gigină decedat într-un accident

mihaela-dumitrescu

 

Ancheta în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină s-a prelungit pentru că a fost aşteptată declasificarea unor documente, dar şi pentru că părţile au cerut audierea unui număr foarte mare de persoane, informează DNA.

Familia poliţistului a depus vineri, 19 ianuarie, la Instanţa Supremă o acţiune prin care contestă durata prea mare a anchetei procurorilor anticorupţie. DNA precizează într-un comunicat că a fost vorba de peste 60 de martori, iar declasificarea documentelor s-a realizat, parţial, abia în decembrie 2017 şi în ianuarie acest an.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 1 februarie. Poliţistul Bogdan Gigină a murit într-un accident rutier, în decembrie 2016, pe când făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de interne Gabriel Oprea.

Acesta şi cei doi responsabili ai echipei care efectua lucrări în zona respectivă au fost puşi sub acuzare pentru ucidere din culpă.


Etichete DNAGabriel OpreaBogdan Giginăpoliţieanchetă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live