Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

12 Februarie 2018
Vizualizari: 1187
Comentează add

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, spune că procurorii din subordinea sa nu vor ceda intimidărilor şi presiunilor care sunt, a spus el, "din ce în ce mai agresive".

DNA Ploieşti nu a falsificat probe niciodată, a declarat şeful instituţiei

simona-uta-ploiesti

 

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, a declarat într-o conferinţă de presă, că în instituţia pe care o conduce nu au fost niciodată falsificate probe şi nici nu au fost făcute înţelegeri ilicite cu inculpaţii.

El a subliniat că nicio probă administrată de DNA Ploieşti nu a fost respinsă de instanţele de judecată.

"În toate cauzele pe care le instrumentăm la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul Teritorial Ploieşti am respectat întotdeauna legea şi o să o respectăm în continuare. Nu au existat niciodată metode ilegale de investigare şi nici înţelegeri ilicite sau neloiale cu inculpaţii. Vreau să fie foarte clar, întodeauna s-a respecat legea. Niciodată nu au fost  falsificate probe în dosare. Sunt susţineri pe care le fac inculpaţii în dosarele în care sunt cercetaţi. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. Am avut controale de la CSM, de la Inspecţia Judiciară şi s-a constatat contrariul. S-a constatat că la DNA Ploieşti a fost respectată legea de fiecare dată", a anun'at procurorul ;ef al DNA Ploie;ti, Lucian Onea.

Lucian Onea a mai afirmat că procurorii anticorupţie Ploieşti nu vor ceda în faţa intimidărilor şi presiunilor care sunt, a  spus el, "din ce în ce mai agresive".


Etichete DNA PloieştiLucian Oneaprocuroriatacurijustiţiecorupţieprobeinstanţe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live