Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

2 Martie 2016
Vizualizari: 850
Comentează add

DNA cere sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului Cristian Rizea.

DNA cere aviz pentru reţinerea şi arestarea deputatului Cristian Rizea

madalina-verman

Foto: Arhivă.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, cere sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

El este acuzat că, în decembrie 2009, potrivit unei înţelegeri anterioare, a primit de la un om de afaceri cu cetăţenie americană suma de 200.000 euro, iar la câteva zile alţi 100.000 euro, pentru ca, în schimb, să intervină pentru urgentarea procedurilor de retrocedare a unui teren situat într-o zonă rezidenţială din Capitală, respectiv să obţină dreptul de proprietate asupra unui alt teren aflat în litigiu cu Prmăria comunei Chiajna.

Potrivit DNA, pentru a disimula adevărata natură a provenienţei sumei de bani, au fost întocmite patru contracte de împrumut false, cu caracter fictiv.


Etichete dna cere aviz pentru cristian rizea. retinerea si arestarea lui cristian rizeadeputatProcurorul şef al DNALaura Codruţa Kövesicamera deputatilorspalare de baniinfluentarea declaratiilorprimaria chiajna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live