Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălina Creţu

11 Iulie 2017
Vizualizari: 859
Comentează add

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat, zilele trecute, că unele aspecte conţinute în investigaţiile RISE Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul instituţiei

DNA anunţă că a extins ancheta pornită de o investigaţie jurnalistică

catalina-cretu

 Foto: riseproject.ro.

DNA anunţă că a extins ancheta pornită de la investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project. Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu în legătură cu alte aspecte conţinute în investigaţie, pentru că au indicii referitoare la săvârşirea unor infracţiuni asimilate corupţiei.

În acest moment este începută urmărirea penală "in rem", adică doar cu privire la fapte şi nu la persoane, se arată într-un comunicat DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat, zilele trecute, că unele aspecte conţinute în investigaţiile RISE Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul instituţiei.

Publicaţia electronică Rise Project a dezvăluit recent un raport despre care susţine că ar fi fost întocmit de Direcţia Generală de Protecţie Internă din Ministerul de Interne.

Documentul contine date despre o presupusă "reţea infracţională" prin care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale prin firma Tel Drum.

Liviu Dragnea a respins sistematic orice legătură cu firma respectivă şi a spus că totul este o încercare de compromitere a sa.


Etichete RISE ProjectDNALiviu DragneainvestigaţieDGIPITel DrumTeleorman

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live