Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Negrea, Sfântu Gheorghe

18 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1236
Comentează add

DN11C, închis în cursul nopţii între localităţile Turia şi Bixad, după ce mai mulţi arbori au căzut pe carosabil din cauza zăpezii, a fost redeschis circulaţiei.

DN11C, redeschis circulaţiei rutiere

oana-negrea-sfantu-gheorghe

Foto: Arhivă.

DN11C, închis în cursul nopţii de miercuri spre joi între localităţile Turia şi Bixad, după ce mai mulţi arbori au căzut pe carosabil din cauza zăpezii, a fost redeschis circulaţiei rutiere în jurul amiezii.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, peste 20 de pompieri militari au intervenit cu motofierăstraie cu lant pentru degajarea a 75 de arbori căzuti pe carosabil.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, Cristian Drincă a declarat că în zonă a nins abundent, stratul de zăpadă fiind cuprins între 30 şi 40 de centimetri, iar pentru degajarea drumului s-a intervenit cu ajutorul ISU şi al Primăriei Turia din două fronturi, dinspre Turia spre Balvanyos şi dinspre Bixad spre Balvanyos.

Din cauza vremii nefavorabile au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică în mai multe localităti din judet, fiind afectaţi aproximativ 850 de consumatori.

Un echipaj din cadrul Sectiei de pompieri Târgu Secuiesc intervine la această oră pentru degajarea arborilor căzuti pe liniile de curent electric în localitatea Balvanyos, iar echipajele de la Electrica lucrează pentru remedierea penelor de curent din localităţile Sugas Băi, Micfalău, Turia, Balvanyos si Bătani.

Pe toate drumurile din judeţul Covasna se circulă în conditii de iarnă, pe carosabil ud sau acoperit pe alocuri cu zăpadă frământată, mai dificil pe două tronsoane ale DN 13E Zagon – Barcani.


Etichete CovasnaDN11CcirculatiezapadaISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live