Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

1 Februarie 2021
Vizualizari: 168
Comentează add

Aleksei Navalnîi a fost reținut la 17 ianuarie pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo, la revenirea sa din Germania unde a fost supus unui tratament.

Dmitri Medvedev l-a numit pe Aleksei Navalnîi "escroc politic"

sergiu-stet

 Dmitri Medvedev.                      Foto: Arhivă.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a declarat că îl consideră pe Aleksei Navalnîi un "escroc politic" care, prin metode aventuroase, încearcă să pătrundă la putere pentru a-și atinge propriile obiective, iar activitățile sale au devenit în momentul de faţă mult mai "cinice și de nestăpânit".
 
"Ce cred eu despre Navalnîi sau despre cetățeanul Navalnîi, o să vă spun. Primul lucru pe care îl pot spune este că eu, ca şi în trecut, și în momentul de faţă, îl consider pe Navalnîi un escroc politic, un om care, prin metode aventuroase, încearcă să pătrundă la putere pentru a-și atinge propriile obiective și nimic altceva", a afirmat Medvedev, într-un interviu acordat mass-media ruse, transmite Reuters.
 
"Dar, în momentul de faţă, activitățile sale, în acest sens, au devenit mult mai cinice și mai de nestăpânit, faţă de cele de acum câțiva ani", a adăugat el.
 
Aleksei Navalnîi a fost reținut la 17 ianuarie pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo, la revenirea sa din Germania, unde a fost supus unui tratament, după un incident cu o presupusă otrăvire.
 
Tribunalul orăşenesc Himki a dispus măsura reţinerii lui Navalnî pentru 30 de zile. Potrivit Serviciului Federal al Penitenciarelor, FSIN, Aleksei Navalnîi, care a fost dat în urmărire, a fost arestat pentru încălcări repetate ale termenilor eliberării condiţionate.
 
Navalnîi a revenit de la Berlin la Moscova, împreună cu soția sa, Iulia, iar, pe 23 ianuarie, ea a participat la o acțiune neautorizată la Moscova și a fost reținută, dar apoi eliberată.

Etichete arestareAleksei NavalnîiDmitri MedvedevRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live