Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Decembrie 2013
Vizualizari: 1269
Comentează add

Victor Ponta a participat la o întâlnire la sediul PNL cu liderii acestui partid, discuţia vizând printre altele numirea conducerii TVR.

Dispute în USL

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Premierul Victor Ponta, împreună cu ministrul finanţelor, Daniel Chiţoiu, a discutat la Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu despre răspunsul Comisiei Europene privind renunţarea la acciza de 7 eurocenţi la motorină, ne-a informat redactorul nostru, Angela Matei.

Înainte de a se deplasa la Preşedinţie, Victor Ponta a participat la o întâlnire la sediul PNL cu liderii acestui partid, discuţia vizând printre altele numirea unei conduceri interimare la TVR.

Potrivit redactorului nostru, Andrei Şerban, premierul Victor Ponta a plecat anterior de la întâlnirea cu liderul PNL, Crin Antonescu.

Victor Ponta a plecat de la sediul PNL împreună cu ministrul pentru buget, liberalul Daniel Chiţoiu, pentru a se duce la Palatul Cotroceni.

Surse politice susţin că la întâlnirea dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu a fost discutată ordonanţa de urgenţă pe care Victor Ponta vrea să o emită, privind alegerea preşedintelui TVR.

Premierul vrea ca un preşedinte interimar să se numească la TVR doar de către Birourile Permanente, fără votul plenului reunit al parlamentului, până la numirea unui nou preşedinte cu drepturi depline.

Liberalii se opun acestei ordonanţe de urgenţă şi vor o nouă reuniune a plenului parlamentului pentru a stabili exact noul preşedinte TVR.

De asemenea, se pare că la întâlnirea dintre cei doi s-a discutat şi despre bugetul pe 2014, şi anume situaţia acelei accize pe benzină, a noii accize pe benzină şi motorină. 


Etichete Victor PontaCrin AntonescuDaniel ChiţoiuUSL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live