Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1135
Comentează add

Crin Antonescu a declarat că urmează să se discute dacă protocolul care stă la baza funcționării USL va fi modificat sau dacă va rămâne și va fi respectat documentul în vigoare.

Discuții privind protocolul de colaborare PSD-PNL

radiojurnal

Crin Antonescu. Foto: Arhivă

Președintele Partidului Național Liberal, copreședintele USL Crin Antonescu, a declarat că urmează să se discute dacă protocolul care stă la baza funcționării alianței va fi modificat sau dacă va rămâne și va fi respectat documentul în vigoare.

Antonescu a vorbit duminică seară la postul România TV.

"E vorba de responsabilitatea noastră. Oamenii ne-au dat un mandat să facem anumite lucruri împreună până în 2016. Anul 2013 s-a terminat rău pentru USL ca idee de unitate și acestei deteriorări trebuie să i se opună un efort de recuperare, de reparație, dacă suntem în stare.

" Eu sunt optimist, lucid. Cred că acest lucru ține numai de noi și de aceea cred că putem proceda la această recuperare. Că este nevoie de ea, e evident, nu mai trebuie să recunosc eu sau altcineva", a spus președintele PNL.

Crin Antonescu a mai spus că un alt subiect important care va fi discutat luni la ședința conducerii USL vizează colaborarea la nivel local.

Liderul PNL a mai spus că simte nevoia unor clarificări în cadrul Uniunii Social-Liberale, inclusiv cu privire la susținerea candidaturii sale la alegerile prezidențiale din acest an.  

Potrivit unor surse politice citate de reporterii noștri, conducerea USL a avut o întâlnire și duminică seară.


Etichete PNLUSLCrin Antonescuprotocolalianţăcoaliţie,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live