Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constanţa Comănici

19 Ianuarie 2015
Vizualizari: 957
Comentează add

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal şi cei ai Partidului Democrat Liberal îşi reiau astăzi discuţiile privind unificarea celor două grupuri din legislativ.

Discuții pentru unificarea grupurilor PNL-PD din legislativ

constanta-comanici

Parlamentul României. Foto: Arhivă.

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, a declarat pentru Radio România Actualităţi că membrii comisiei au definitivat negocierile în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea noului grup parlamentar.

"Ceea ce trebuia să facem noi vizavi de staful tehnic, vizavi de logistică, vizavi de nivelul de reprezentare în comisiile tehnice de specialitate ale parlamentului eu cred că noi le-am lămurit. Cea mai sensibilă problemă e cea legată a conducerii grupurilor şi cred că eu că vom găsi soluţia optimă, în aşa fel încăt să atacăm cu succes sesiunea care începe la 1 februarie", a declarat Tinel Gheorghe.

Rezultatele negocierilor vor fi prezentate conducerii partidului peste două zile, când este aşteptat şi un raport referitor la criteriile de fuziune la nivelul organizaţiilor judeţene.

Procesul de unificare dintre cele două partide se va încheia în 2017, când la conducerea PNL va fi ales un singur preşedinte şi un număr egal de vicepreşedinţi de la fiecare dintre cele două formaţiuni politice.


Etichete parlamentariPNLPDLdiscutiiTinel GheorgheCamera Deputatilornegocieriunificarepartide

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live